torstai 16. lokakuuta 2014

Lasiporstuan syksy & kohti Joulua ♡

Ruokailutilasta on kulku suoraan takapihan puoleiselle lasiporstualle. Viikko toisensa jälkeen se muuttuu tunnelmaltaan syksyisemmäksi ja viimein jouluiseksi.

Itsetehty diy -lankkupöytä käännettiin talven ajaksi toisin päin ja katoonrajaan kiinnitettiin  heinäseiväs lyhtyineen ja  vanhoine maalaisromanttisine sisustustavaroineen. Pöydälle tein valkoiseen sinkkisankoon syksyisen kukka-asetelman.  Pitkä istuinpenkki sai päälleen vanhan räsymaton mummolasta. Samoista räsymatto-sarjoista on tehty myös isot istuintyynyt, niistä postausta täältä.

Tämä tila poikkeaakin meidän modernista sisätiloista - täällä maalaisromantiikka saa näkyä, mutta yhteinen tekijä on valkoinen. 

Ihanaa viikonloppua Sinulle ♡

- tarja -

7 kommenttia:

 1. Oi miten nättiä! <3 Kyllä teillä on kaunis talo!

  VastaaPoista
 2. Voi että kun nuo taljat ovat kutsuvan näköiset! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ihmeesti lämmittää ja ainakin tuo lämmintä fiilistä :). Ihanaa päivää Sinulle!

   Poista
 3. Hei Tarja! Niin kaunista :) Voisitko kertoa millä maalilla olet maalannut tuon teidän pöydän? Onko maali vain ulkokäyttöön, vai voisiko ko maalilla maalata keittiönpöydön? Meillä keittiönpöytä maalattu jo kahdella eri maalilla, mutta silti se kuluu nopeasti. Nyt en muista mitkä nuo kaksi maalia olivat, mutta ehkä purkit jostain vielä löytyvät...

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)