tiistai 14. lokakuuta 2014

Joulukorttiaskartelut mielessä

Jouluihmisenä ajatukset karkailevat väkisinkin jouluun - toivottavasti saan pidettyä itseni kurissa, ettei tästä pelkkä joulublogi tulisi - vai haittaisiko sekään? ;)

Syysloman kunniaksi käväisin mm. askartelukaupassa ja sieltä jäi käteen luonnonläheisiä tarvikkeita joulukortteja varten. Täyttä varmuutta siitä, minkälaisia joulukortteja tänä vuonna edes askartelisin ei edes ole, mutta kun näin tarvikkeet, olin ihan varma että näistä se ainakin tulee :D

Kortteja lähetetään runsas 80 kpl, joten ihan mielettömän työläisiin askarteluihin ei ole mahdollisuutta ;)

Jokin visio päässäni on ollut kesästä lähtien, että joulukorteista tulee vanhan ajan tyylisiä ja pikkuneitosten kuva pitäsi olla jotenkin kivassa touhussa ja vanhan ajan tunnelmissa, ikkunassa kurkistamassa tms.
Ehdotuksia?


Opettajien lahjat sujahtavat luonnonvärisiin paperipusseihin. Lahjoistakin on jo visio... 

Mukaan askartelukaupasta tarttui:

- Hyvää Joulua...-kartonkeja
- luonnonvärisiä kirjekuoria
- pitsinen koristetarranauha
- valkoista kapeaa nauhaa ja juuttinarua
- pikkukortteja
4 kommenttia:

 1. Täälläkin joulukorttijutut olleet jo hieman mielessä, tosin tänä vuonna taidan taiteilla kortit vain tietokonetta käyttäen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna taiteilin kortit tietokoneen kanssa, tänä vuonna olisi tarkoitus tehdä pitemmän kaavan mukaan - mutta saa nyt nähdä miten käy ;)

   Poista
 2. Kivoja materiaaleja olit ostanut, en kyllä ole mikään kortti-ihme, eli en osaa antaa ideoita. Uskon, että noista kyllä syntyy jotain nättiä.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)