lauantai 11. lokakuuta 2014

Nicolas Vahé & Design Letters -verhot ja taulu - DIY

Keittiömme on saanut uusia piristyksiä. Aikaisemmin postasin ihanasta Mayn valkoisesta metallikorista kera Musta5101 tuotteiden kanssa (postausta täällä) - mutta jotain vielä kaipasin lisäyksiksi.




Nyt lisäpiristyksiä tuo Nicolas Vahé :n tuotteet aseteltuina Iittala Teema -tarjoiluastiaan:

- Nicolas Vahé Balsamico (luomu).  Valmistusaineet: luomu viinietikka, luomu rypälemehu.  Balsamico soveltuu erinomaisesti kastikkeisiin sekä marinaadeihin tai esim. tomaatti-mozzarella salaatin kera.

- Nicolas Vahé The Secret Blend suola.  Nicolaksen salaisella reseptillä maustettu suolaseos.  Ainesosia: suola, laventelinkukat, aurinkokuivatut tomaatit, mustapippuri, timjami, valkosipuli.

- Nicolas Vahé T1 irtotee.  Vihreätee pohjainen irtoteesekoitus, joka on maustettu passionhedelmällä ja kookosella. Tarjoile joko höyryävän kuumana tai jäähdytä jääteeksi. Makeuta joko hunajalla, sokerilla tai makeutusaineella. Erinomaista myös sellaisenaan.

Lisäksi lautaselle laitoin pullon, jonka kylkeen kirjoitin valkoisella tussilla: mehua, sekä pippurimyllyn ja valkoisen liitutaulupurnukan, johon saa mielen mukaan vaihdella ihania yrttejä. Vielä etsinnässä lautaselle on jokin ihana öljypullo.



































 







Keittiömme verhokapat on teetetty ammattiompelijalla mittojen mukaan ja "kangas" on eläväpintaista punottua materiaalia, alahelmassa oleva metallinen lista pitää kapan suorana ja ryhdikkäänä. 

Kappa sellaisenaankin yksinkertaisen kaunis, mutta olen piristänyt niitä silloin tällöin vuodenaikojen mukaan palalla kangasta. 

Tykkään todella Arne Jacobsen / Design Letters :n tuotteista ja tuunasin kappoihin keittiöpyyheseteistä kivat piristeet. Pyyhkeet kävivät kappoihin täydellisesti värinsä puolesta ja ihan sellaisenaan - eli jos joskus kyllästyttää, voi pyyhkeet ottaa alkuperäiseen käyttöönsä.

Pyyhesetti tuli kivassa pahvilaatikossa, jonka kannessa aakkoskirjaimet, joten niistä tuunasin vielä taulun.


 







Tässä keittiöpyyhelaatikosta tehdyn aakkostaulun malli:

 




Työskentelytilaa keittiössämme on riittävästi. Sisäpihan puoleisen ikkunan alla on pyöreä magneetti-liitutaulu -muistitaulu - tämän ympärille löysin Tiger :sta mustat isot pyykkipojat papereille, jotka kulloinkin on oltava näkyvillä.  Pyykkipojat kiinnitin kaksipuoleisella teipillä. Yhdessä pyykkipojassa on pieni valkoinen muoviastia, jossa säilyy sekä uimahallikortit kuin kuntosalikortitkin.
Muistitaulussa on kaunis Riitta Kellosaari Plussat -kortti. 








 Mukavaa päivää Sinulle :)

- tarja -

12 kommenttia:

  1. Toimivan näköinen keittiö ja kauniit verhot:)

    VastaaPoista
  2. Oi mikä mahtava keittiö! Alkaa vaan enemmän ahdistamaan oma pienen pieni pimeä keittiö..! :) Hyvä että muilla on kaunis ja toimiva keittiö :) Ja tosi kivoja yksityiskohtia olet hankkinut. Ja kiva tuo pieni pyöreä pöytä Kartellin tuoleilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana<3. Parasta tässä talossa onkin ikkunat, niitä on paljon ja oleskelu- ja keittiötilat kylpevät valossa. Aamiaispöydässä on parhaimmillaan syönyt kuusikin henkilöä, vaikka halkaisija on runsaat 70 cm ;), mutta aamiaispöydäksi se on passeli.

      Poista
  3. Iso, tyylikäs keittiö. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kivat nuo pyykkipojat!nättiä teillä myös keittiössä ja paljon säilytystilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku <3. Kummasti nuo kaapit ja laatikot täyttyvät vaikka niitä onkin mukavasti ;)

      Poista
  5. Tosi hyvä keksintö laittaa nuo keittiöpyyhkeet kappoja piristämään! Muutenkin teillä on keittiössä kaikenlaista ihanaa :) Mulla alkaa heti aivoissa raksuttamaan, että mitä juttuja voisin apinoida meillekin ;D

    Blogissani on sulle muuten haaste, käypä kurkkamassa ;)
    http://daralandia.blogspot.fi/2014/10/7-kysymysta-ja-7-vastausta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dara <3. Kiva että sait vinkkejä :). Kiitos haasteesta, pitääpä käydä kurkkaamassa :)

      Poista
  6. Meiltä löytyy tuo sama Magazines-lehtiteline valkoisena. Olen pitänyt sitä lattialla, mutta vaarallinen pienen 10-kuisen kanssa kun kaatuu kuitenkin helposti. Enpä ole tajunnut nostaa sitä pöydälle. Kiitos ideasta!

    Teillä on tosi kaunis keittiö. Me vasta haaveillaan keittiöremontista ja saman tyylisiä keittiökaappien ovia olen miettinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia-Rebekka <3. Tuo peltiteline voi olla tosiaankin kiikkerä lattialla, kiva että sait vinkin nostaa ylemmäksi!

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)