sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Pellavalakanat & lukulamput ♥

Makuuhuoneenne on saanut kauan haaveilemani valkoiset pellavalakanat sekä neljä tyynyliinaa. Ne ovat kaikessa karuudessaan ja ryppyisyydessään ihanat ja rennot.
Aikaisemmin mietin, ettei pellava sovellu petivaatteisiin, mutta nämä kivipestyt lakanat ovat pehmeät ja suorastaan kutsuvat luokseen. Ja kuulemma vain paranevat pesusta toiseen.

Haaveilin myös sängynpäähän valkoisia roikkuvia valaisimia katkaisimella ja nyt ne vihdoinkin löysin.































Olen rakastunut metallikoreihin, etenkin Mayn koriin ja sellaisen jo keittiöön hankinkin, tästä postausta täältä. Mayn metallikoreista tuli tänään yhtäkkiä mieleen lapsuudenkotini entisen pakastimen valkoiset metallikorit ja nyt niissä on sisustuslehtiä hyvässä järjestyksessä (ps. otin esille jo aikaisempien vuosien joululehdetkin ;))







DIY - sängynpääty on itse tehty, siitä postausta täältä ja täältä. Ruusu-valokuvatapetti on ulkomailta. Senkki Muurame. Peili, torkkupeitto ja Sia-lyhty Sisustus Kokon. Kynttilänjalat ja kynttilät Ikea. Valkoinen pyöreä nukkamatto Isku.


 





























Ihanaa päivää Sinulle ♥


6 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat, olen kanssa miettinyt pellavalakanoiden hankkimista, kun olen kuullut niistä hyvää palautetta niiltä joilla on :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Pellavalakanat oli kyllä hyvä ostos, ainakin näin lyhyen käyttökokemuksen perusteella :), luonnonmateriaalina ovat lämpimät ja hengittävät ja kuulemma vain paranevat pesusta toiseen. Ja mikä ihaninta, niitä ei todellakaan tarvitse silittää ;)

      Poista
  2. Lakanat on kyllä upeet! Teidän ruusutapetti on myös kaunis, kyllä tuossa huoneessa on kiva nukkkua ja olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Olen kyllä itsekin tyytyväinen. Mutta vielä puuttuu verhot - olen etsinyt niitä pitkään, enkä löydä mieleisiä (valkoisia) - mielessäni on Arte Puran ihanat verhot, enkä pääse niistä yli (kävin taas lauantaina ihastelemassa ;)), ne ovat vaan niin kalliit...

      Poista
  3. Todella kaunis makuuhuone,itse lisäisin vielä sängynreunus-lakanan jolloin kokonaisuudesta tulis pehmeämpi😊tilasitko jostakin nettisivuilta tuon kukka tapetin? -sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis kommentistasi :). Hyvä idea tuo sängynreunuslakana! Ruusutapetti tuli Israelista, muistaakseni Huuto.net:n kautta löytyi :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)